Съдът в Добрич остави в ареста 31-годишния мъж, който е задържан

...
Съдът в Добрич остави в ареста 31-годишния мъж, който е задържан
Коментари Харесай

Предначертано убийство: Защо наркозависим напада хората в парка с нож?

Съдът в Добрич остави в ареста 31-годишния  мъж, който е арестуван за убийството на мъж в градския парк. Близките на жертвата упорстват за най-строгото наказване.

Тялото на 56-годишният Живко Борисов е намерено наоколо до детска площадка. Нападателят е наркозависим и има психологично заболяване.

Междувременно в града се организира бдение

„ Доколкото зная татко ми се е разхождал в близост и е бил атакуван, без да е предизвиквам с нещо нападателя си. Много се написа, че той е предизвикал младия мъж, само че това не е по този начин. Той не е подобен човек – той би запазил безмълвие и би отминал “, изясни щерка му Златина Борисова.

Тя упорства за най-тежкото наказване и счита, че до този драматичен случай нямало да се стигне, в случай че лицето е било „ сложено под забраняване в клиника или в неговото жилище “.

Задържан е 31-годишен мъж

„ Ако се бяха взели нужните ограничения, откакто имаше нахлуване против мен, в този момент нямаше да се стигне до това грубо ликвидиране “, съобщи Емилиян Рачев, който е станал жертва на същия 31-годише мъж на 25 февруари.

Мъжът описа, че той също се е разхождал умерено в парка и е отивал на посетители, когато се размината в наркозависимия млад мъж. Той изненадващо намушква с ловен нож в ръката Емилиян Рачев, без да си разменят и една дума.

Жертвата е открита на балкона в жилището си

„ Можеше този случай да бъде предотвратен, в случай че органите на реда си бяха свършили работата и този мъж беше настанен в клиника или беше арестуван под стража в дома си. Настояваме за правдивост, както и за набелязването на ограничения за по-голяма сигурност, като сме подготвени да работим дружно с общината в тази посока “, разяснява тематиката Венцислав Великов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР